Antioxidáns,
anti-aging arckezelés

Kinek ajánlott:

már az első alkalommal visszaigazolódik, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi, és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, és megvalósul az azonnali Age Later átalakulás.

Ez az átfogó kezelés tökéletes a rozáceás, száraz/ dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrnek.

Kezelés ideje:

50-60 perc

Antioxidáns, anti-aging arckezelés kezelés menete:

  1. Tisztítás: egy krémes, C-vitaminban, antioxidánsokban gazdag lemosóval, mely kíméletesen, de alaposan tisztítja az érzékeny bőrt.
  2. Peeling: elsődlegesen AHA és BHA elegyét, valamint mikrokristályokat, növényi eredetű fehérítőket, hidratáló anyagokat tartalmazó maszkkal, de igazodva a bőr típusához növényi eredetű enzimeket tartalmazó hámlasztó oldattal is elvégezhető.
  3. Nyomkodás: ha szükséges.
  4. Masszázs: egy ultrakönnyű, ásványi olajat nem tartalmazó, hidratáló és tápláló növényi olajjal, amelyhez retinolt tartalmazó szérumot is keverünk.
  5. Pakolás: elsődlegesen, egy hidratáló, A-, C- és E-vitamint tartalmazó enzimmaszkkal – amelyhez további antioxidáns vegyületekben gazdag szérumot keverünk, vagy igazodva a bőr állapotához egy hidratáló, anti-aging anyagokkal feltöltött lapmaszk alkalmazásával.
  6. Öregedésgátlás: az alkalmazott szérum és krém keveréke nagy koncentrációban tartalmaz hidratáló anyagokat, vitaminokat, korrigáló peptideket, feszesítő anyagokat, amelyek csökkentik a mimikai ráncokat, támogatják a kollagén termelődését.
  7. Szemkörnyékápolás: a szem körüli bőr típusának, állapotának megfelelő szemkrémmel.
  8. Ajakápolás: avokádó olajban, E-vitaminban, peptidekben bővelkedő ajakápolóval, mely azonnal megnyugtatja, teltebbé teszi az ajkakat.
  9. Védelem: a bőr típusának megfelelő fényvédő egyben hidratáló krém alkalmazása.

  Rúzs Szalon – Debrecen

  Debrecen
  Füredi út 25/B
  2 emelet 7-es ajtó

  INFORMÁCIÓK

  Duró Maresz
  Sminktetoválás

  Telefon  & E-mail

  +36306469297

  szalon@ruzsszalon.hu

  Tarts
  a Rúzs Szalonnal!