Be clear tisztító arckezelés

Kinek ajánlott:

ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.

Ez az átfogó tisztító arckezelés az akne minden fokozatára ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicil savat vet be, nyugtató és gyulladás csökkentő növényi hatóanyagok társaságában. Zsíros, aknés, aknéra hajlamos bőrre.

Kezelés ideje:

50-60 perc

Be clear tisztító arckezelés menete:

   1. Tisztítás: egy habzó, szalicilsav tartalmú lemosóval, mely eltávolítja a felesleges faggyút és finoman hámlasztja az elhalt hámsejteket.
   2. Peeling: két, egymásra rétegezett maszkkal, melyek közül az első maszk egy hidraláló,  egy hidratáló, A-, C- és E-vitamint tartalmazó enzim, a másik pedig AHA és BHA eleggyel ható, de nyugtató és hidratáló kivonatokat is tartalmazó maszk.
   3. Nyomkodás: ha szükséges.
   4. Pakolás: egy, gyengéd, aloe vera alapú gélmaszkot alkalmazunk, mely azonnal nyugtatja, hidratálja a bőr.
   5. Pattanások kezelése: a gyulladt pattanásokra benzoil-peroxid hatóanyagú olajmentes lotiont alkalmazunk.
   6. Regenerálás: a felhasznált szérum és hidratáló krém keveréke olyan hatóanyag kombinációval rendelkezik, amelyek csökkentik a faggyútermelést, az irritációt és a gyulladást, miközben gondoskodnak a hidratálásról.
   7. Szemkörnyékápolás: a szem körüli bőr típusának, állapotának megfelelő szemkrémmel.
   8. Ajakápolás: avokádó olajban, E-vitaminban, peptidekben bővelkedő ajakápolóval, mely azonnal megnyugtatja, teltebbé teszi az ajkakat.

   Rúzs Szalon – Debrecen

   Debrecen
   Füredi út 25/B
   2 emelet 7-es ajtó

   INFORMÁCIÓK

   Duró Maresz
   Sminktetoválás

   Telefon  & E-mail

   +36306469297

   szalon@ruzsszalon.hu

   Tarts
   a Rúzs Szalonnal!