Illuminating arckezelés

Kinek ajánlott:

ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra kiváló

Kezelés ideje:

50-60 perc

Illuminating arckezelés menete:

   1. Tisztítás: gyengéd, fehérítő és hámlasztó anyagokat tartalmazó krémes lemosóval, mely világosabbá, simábbá teszi a bőrt.
   2. Peeling: elsődlegesen AHA és BHA elegyét, valamint mikrokristályokat, növényi eredetű fehérítőket, hidratáló anyagokat tartalmazó maszkkal, de igazodva a bőr típusához növényi eredetű enzimeket tartalmazó hámlasztó oldattal is elvégezhető.
   3. Nyomkodás: ha szükséges.
   4. Masszázs: ultrakönnyű, ásványi olajat nem tartalmazó, hidratáló és tápláló növényi olajjal.
   5. Pakolás: elsődlegesen, egy C-vitaminban, hidratáló és bőrrevitalizáló anyagokban, antioxidánsokban gazdag maszk használatával, amelybe még további pigmentfoltokat csökkentő oldat keverhető, vagy igazodva a bőr állapotához egy hidratáló, anti-aging anyagokkal feltöltött lapmaszk alkalmazásával.
   6. Fehérítés: az alkalmazott szérum és krém keveréke nagy koncentrációban tartalmaz növényekből származó fehérítőket, antioxidánsokat, gyulladásgátló anyagokat, amelyek halványítják a pigmentfoltokat, és ragyogóvá teszik a bőrt.
   7. Szemkörnyékápolás: a szem körüli bőr típusának, állapotának megfelelő szemkrémmel.
   8. Ajakápolás: avokádó olajban, E-vitaminban, peptidekben bővelkedő ajakápolóval, mely azonnal megnyugtatja, teltebbé teszi az ajkakat.
   9. Védelem: a bőr típusának megfelelő fényvédő egyben hidratáló krém alkalmazása.

   Rúzs Szalon – Debrecen

   Debrecen
   Füredi út 25/B
   2 emelet 7-es ajtó

   INFORMÁCIÓK

   Duró Maresz
   Sminktetoválás

   Telefon  & E-mail

   +36306469297

   szalon@ruzsszalon.hu

   Tarts
   a Rúzs Szalonnal!