Image Kozmetika

A Rúzs Szalon szolgáltatásai között megtalálod a professzionális, magas színvonalú kozmetikai Image kezeléseket és termékeket.

Image – Age Later – Bőrápolás mesterfokon

A Rúzs Szalon szolgáltatásait két évvel ezelőtt kozmetikai kezelésekkel is bővítettem. Mivel a munkámban mindig a profizmusra törekszem, kozmetikámban a termék kiválasztása során nem volt kérdés: CSAK IMAGE!

Az IMAGE Skincare márkát Dr. Marc A. Ronert plasztikai helyreállító és esztétikai sebész indította útjára az Egyesült Államokban, amely napjainkban a világ egyik vezető bőrápolási cége. A bőr öregedését késleltető termékeket fejleszt és készít. 

A termék mottója: „AGE LATER vagyis ÖREGEDJ KÉSŐBB.”

Nőket, férfiakat egyaránt öt bőrápolási kérdés foglalkoztat, a ráncok, a napkárosodás, az akne, a rozácea és stresszes bőr. Ezt az öt bőrállapotot célozza az IMAGE Skincare, minden bőrproblémára külön termékcsaládot fejlesztettek ki, melyeket színkódokkal is elláttak az egyszerű használat érdekében. 13 kollekcióval 

Az Image Skincare kezelései mindenféle bőrtípusra alkalmasak és hatékonyak. A kezelések kiválasztásában nagy segítséget nyújt számunkra az ARAMO Bőrdiagnosztika gépünk.

IMAGE O2 Lift spa arckezelés (30 perc)

forradalmi arckezelés mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír!

19 000.-

ANTIOXIDANT, ANTI-AGING kezelés (50 perc)

Már az első alkalommal megérti, hogy a C-vitamin miért kötelező eleme az öregedésgátló kezeléseknek. Ez a fiatalító kezelés fehéríti, ragyogóvá teszi és feszesíti a bőrt, miközben a nyugtató növényi hatóanyagok csökkentik a kipirosodást és gondoskodnak a hidratáltságról. A kisebb és mélyebb ráncok feltöltődnek, kisimulnak, és megvalósul az azonnali Age Later átalakulás.

Ez az átfogó kezelés forradalmi Tri-C Complex és korrigáló hidroxisavak, erős peptidek, őssejtek és intenzíven hidratáló összetevők egyedi keverékét nyújtja a rozáceás, száraz/ dehidratált, öregedő és napkárosodott bőrnek.

27 000 Ft

I MASK Biomolekulás lapmaszk kezelés (90 perc)

Ez a kényeztető 90 perces kezelés feltölti a bőrt hatóanyagokkal, növényi őssejtekkel. Gépi kezelés segítségével ezeket bejuttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe, ezáltal hidratáljuk, tápláljuk azt. Simítja a ráncokat. Azonnal látható eredmény!

15 000.-

BE CLEAR kezelés (60 perc)

Mondjon búcsút a pattanásoknak! Ez a tisztító kezelés erős antibakteriális összetevőket és nyugtató növényi hatóanyagokat kombinálva harcol az aknés elváltozásokkal szemben, az érzékeny bőrt pedig nem irritálja.

Ez az átfogó kezelés minden bőrtípusnak megfelelő. A BE CLEAR tisztító arckezelés az akne minden fokozatár ajánlott, erős benzoil-peroxidot és szalicil savat vet be, nyugtató és gyulladás csökkentő növényi hatóanyagok társaságában.

21 000 Ft

ILLUMINATING kezelés (50 perc)

Ez a luxus kezelés a legújabb innovációs fehérítő és hámlasztó technológiákkal szabadítja meg a bőrt a sötét foltoktól. A bőrtónus azonnal javul, a bőr pedig ragyogóvá válik. Minden bőrtípusra kiváló.

 27 000 Ft

FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS kezelés (50 perc)

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? Ez az eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigment foltokat és feszesíti a laza bőrt. A FESZESÍTŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS feltölti a bőrt, ragyogást nyújt a nyak és a dekoltázs bőrének.

 25 000 Ft

THE MAX- ŐSSEJTES kezelés (50 perc)

Ez a luxus termékcsaláddal történő kezelés feltölti a bőrt növényi őssejtekkel, forradalmi hatóanyagokkal valamint peptidekkel. Ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek, simítja a ráncokat. Az IMAGE saját fejlesztésű VECTORIZE TECHNOLOGI-vel bejutattja a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, melyek 48 órán keresztül fejtik ki hatásukat.  Minden bőrtípusra!

27 000 Ft

ORMEDIC FLASH kezelés: (30 perc)

A tökéletlenségek lecsiszolására és a bőr természetes ragyogásának visszaállítására! Ez a luxus gyors arckezelés erős szuper antioxidánsokkal és fontos bio összetevőkkel minden vendégnek segíti abban, hogy természetes úton „később öregedjen”, azaz Age later! Tökéletes minden bőrtípusra.

 17 000 Ft 

ORMEDIC HELYREÁLLÍTÓ kezelés (50 perc)

Lecsiszolja a problémákat, helyreállítja a természetes ellenállást a bőr világosítása és táplálása érdekében, az erős szuper antioxidánsokkal és fontos bio összetevőkkel teli termékcsaláddal. Szintetikus anyagoktól mentes, gyengéd és kiegyensúlyozó arckezelés, mely tökéletes minden bőrtípusra, hogy a vendégek természetes úton „öregedjenek később”, azaz Age later!

 18 000 Ft

Image Ünnepi Signature Glitz and Glow arckezelés (50 perc):

A kezelés leírása: Ragyogást és táplálást biztosító kezelés. Gyümölcsenzimek, C-vitamin és hyaluronsav szinergiában hatva hámlasztanak,töltik fel a bőrt és biztosítja annak fényességét, a növényi hatóanyagok pedig a ragyogásról gondoskodnak.
27.000 Ft

Peelingkezelések

A peelingek, vagyis hámlasztó kezelések a legkülönbözőbb bőrproblémákra jelentenek gyors és hatékony megoldást. Már egyetlen alkalom is szembetűnő eredménnyel jár, ellenben a maximális problémamegoldás érdekében kúraszerűen, 5-6 egymást követő alkalommal javasolt igénybevételük. Hogy kinek, melyik peeling a legmegfelelőbb, a bőrtípus vizsgálata után határozzuk meg. Leggyakrabban I. szintű kezeléssel kezdődik a kúra, és fokozatosan léphetünk a magasabb szintű kezelésekhez. Minden peeling kúrához utóápoló csomagot adunk ajándékba.

I PEEL ORMEDIC LIFTM Solution (30p)

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza.
Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

19 000 Ft

I PEEL SIGNATURE FACELIFT” (30p)

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról. Bőrtípus indikációk: Kipirosodásra hajlamos, száraz / dehidratált, dohányos, fáradt,
mikrodermabrázión átesett, zsíros / aknés bőrre

27 000 Ft

ÉVSZAKOS MINI KEZELÉSEK: (50 perc)

15 000Ft

 

TAVASZI IMAGE mini kezelés:

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frissességét és üdeségét.

 

NYÁRI IMAGE mini kezelés:

A Nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image kezelés után a bio összetevőknek és korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

ŐSZI IMAGE mini kezelés:

A Nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

 

 

TÉLI IMAGE mini kezelés:

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

 

További Szolgáltatások

Konzultáció

ingyenes

Aramo arcdiagnosztika

8 000 Ft

MRT arckontúr helyreállító masszázs (90 perc)

20 000 Ft

Carbon lézer peeling (teljes arc) (30 perc)

20 000 Ft

Mesolux foto-elektroporációs kezelés (40 perc)

20 000 Ft

Szempillalifting

8 000 Ft

Szempillafestés

2 000 Ft

Szemöldökszedés csipesszel

1 500 Ft

Próbáld ki Te is a Image kozmetikai kezeléseket és termékeket!

Professzionális gépek

Lézeres kezelések:

Szalonunkban a Q-kapcsolt Nd-Yag lézer alkalmazásával Carboon peeling arckezeléseket is végzünk.

Hatékonysága: 

– fokozza a kollagén termelést – összehúzza a pólusokat – halványítja a pigmentfoltokat – feszesítő, ránctalanító hatású – eltávolítja az elhalt hámsejteket – elpusztítja az aknét okozó baktériumokat

Lézeres tetoválás eltávolítás:

A  gép segítségével eltávolítjuk színmódosult (szürke vagy vörös) szemöldök tetoválásod, és elkészítjük a várva várt, új technikát!

ARAMO Bőrdiagnosztika gép:

A bőrről 3 dimenziós nagy felbontású fotókat készít, amit a gép kielemez. A kozmetikákban elengedhetetlen a használata.

Amire választ kaphatsz:

 – bőrtípus – faggyútermelés – pórusok állapota – aknés bőrállapot – hidratáltság – ráncmérés – bőröregedés vizsgálata – hemoglobin (hajszálerek) mérése

A bőrdiagnosztika segítségével, egyénre szabott kezeléseket és otthon ápolási ajánlásokat tudunk összeállítani az IMAGE termékeiből!

Mesolux
Foto-Elektroporáció Mezoterápiás gép

A legújabb transzepidermális hatóanyag (orvosi tisztaságú) bevitelre használt nagyfeszültségű elektroporátor, amely magába foglalja a fényterápiát. A nagyfeszültségű porálváltás rövid ideig tartó pórusnyitást eredményez, majd ezt követően a 420-633nm tartományban sugárzó fénynyaláb pedig segíti a hatóanyag bejutását a membránon keresztül. Ez a kettős rendszerű, invazív hatóanyag bejuttató rendszer megoldást nyújt Vendégeink számára a problémás bőrtől a megereszkedett bőrig bezárólag. Ez a mechanizmus segíti elő azt, hogy a hatóanyagok fokozatosan a bőr legmélyebb rétegéig eljussanak.

Rúzs Szalon – Debrecen

Debrecen
Füredi út 25/B
2 emelet 7-es ajtó

INFORMÁCIÓK

Duró Maresz
Sminktetoválás

Telefon  & E-mail

+36306469297

Bejelentkezés a kozmetikába:
+36 30 275 6307

szalon@ruzsszalon.hu

Tarts
a Rúzs Szalonnal!