Sminktetoválás, ha a Rúzs Szalonba Érkezel

Ingyenes személyes konzultáció során egy hangulatos beszélgetés mellett megismerkedünk egymással majd a Te elképzeléseidhez, egyéniségedhez, karakteredhez készítem el sminktetoválásodat.

Konzultáció során megbeszéljük az esetleges kontraindikációkat. Fontos beszámolnod előző tetoválásaidról. Tudnom kell krónikus betegségeidről és gyógyszeres kezeléseidről. Ha valaki nem tud hozzám személyesen előzetes konzultációra eljönni, akkor online módon is felveheti velünk a kapcsolatot. Ha színmódosult az előző tetoválásod (vörös, kékes, szürke) szalonomban eltávolításra is van lehetőség, a tökéletes eredmény eléréséhez.

A Long-Time -Liner professzionális gépével, hipoallergén pigmentekkel és 21 év tapasztalatával készítem munkáim. Tökéletességre törekszem és a gyógyult eredménynél a cél, hogy tükörképed visszamosolyogjon Rád. Ha már időpontra érkeztél, a nyilatkozat kitöltése után elkezdődik a munka. Fájdalomtól nem kell tartanod, profi érzéstelenítőt használok. A sminktetoválás elkészítéséhez segítséget nyújt számomra a szinkendőzés a színtipusok meghatározásához (tél, nyár, tavasz, ősz). Erre azért van szükség, hogy pontosan tudjuk a tervezett szín hideg vagy meleg árnyalatát használjam, az üde, ragyogó hatásért.

A kezelés elvégzése után 3 hónapon belül ingyenes korrekciót végzek. Minden munkámra válalom a garanciát és a negyedik hónap végén ellenőrzöm a színbeépülést.

Mivel a Te arcod, az én legjobb ajánlásom.

 

„ A világ legszebb színe az, ami jól áll Neked. ”

( Coco Chanel )

GARANCIA

A legkíméletesebb precíziós gép a sminktetoválás területén.

Természetes, gyógyult eredmények.  

A Long-Time-Liner 2007 óta minden évben elnyerte a Beauty Award 1. díját sminktetoválás kategóriában.

A Long-Time-Liner a SZÁJTETOVÁLÁSOK MESTERE!!!- Egyedüliként orvosi acél tűvel dolgozik. Zárt rendszerű, steril modul adagolja fertőzőmentesen a biztonságos pigmentálást (nincs festék mártogatás). Saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésűek, steril implantátumként juttathatók a bőrbe.

Sminketoválás Áraink

Szemöldök

Soft Powder technika:

120 000.-

Fluffy technika (3D hiperrealisztikus száltechnika):

120 000.-

3 hónapon belüli egy ingyenes korrekció, további korrekció alkalmanként: 25.000.-

Szem

Felső és alsó vonal szempillatő sűrítéssel:

80 000.-

Füstös hatás egy színnel plusz tusvonal:

95 000.-

Alsó szemhéjtus:

25 000.-

Ajak  Long-Timer minőségben

Ajak teljes satír technika:

150 000.-

Ajak 3D technika:

150 000.-

Hűségkedvezmény 10% kedvezmény

Tetoválás eltávolítás

TATTO REMOOV kémiai sminktetoválás eltávolítás:

Első alkalom:
50 000.-

További alkalmak:
35 000.-

Lézeres sminktetoválás eltávolítás:

Alkalmanként:
15 000.-

Sminktetoválás utáni tudnivalók

Amikor a szalonban elkészül a sminktetoválás, valójában még nem vagyunk teljesen kész! Nagyon fontos a színek tökéletes kibontakozása és megtartása érdekében az ápolási előírások betartása.

Előírás közvetlenül a sminktetoválás után

A kezelés utáni 7 napban tilos az uszoda, strand, szauna, kozmetikai vagy otthoni gőzölés, intenzív izzadással járó sport, szemtetoválásnál könnyezés stb., tehát minden olyan vízzel történő hosszabb érintkezés (tehát mosakodni lehet, de hajmosásnál vigyázni kell), ami felpuhíthatja, feláztathatja a bőrt, a pörk leázásával ugyanis a festék is távozhat a bőrből.

Napfény, szolárium

A felső hámréteg megújulási folyamata 28 nap. A sebek gyógyulási ideje alatt nem javasolt a szolárium, a napozás, mivel az UV sugárzás megváltoztathatja a színeredményt. A barnulás a bőr védekező mechanizmusa, tehát elvékonyodott hámnál a bőr erőteljesebben védekezik az UV sugárzás ellen, több melanint termel, melynek következtében hiperpigmentáció,  azaz barna folt keletkezhet. Tavasztól őszig a pörk leválás után is fontos a fényvédelem.

Étkezés

Étkezés és ivás lehetséges közvetlenül a kezelés után, de néhány órányi „nyugalmi időszak” nem árt. Szájtetoválás után érdemes szívószállal inni, és idegen helyen 5-7 napig kerülni az étkezést, főleg a herpesz vírus fertőzés veszélye miatt. Fontos a higiénia! Szánkat az emberi szervezet harmadik legerősebb izma veszi körül, ezért tudunk beszélni, artikulálni. Nyilván beszédnél, nevetésnél, evésnél, harapásnál, ivásnál, dohányzásnál, fogmosásnál a szájszél mozog, a pörk berepedezik, felázik. Éppen ezért a szájtetoválás utáni pörk megóvása a legnehezebb, de a legfontosabb feladat is a szép eredmény érdekében!

Mechanikai hatások

Mindenféle mechanikai tevékenységet kerülni kell az adott területen a pörk leválásáig, tehát nem szabad a szemeket dörzsölni, a szájat harapdálni, nyalogatni (felázik a pörk), a szemöldököt kapargatni. Tilos a területet vakarni, a kis pörk darabok leválását elősegíteni, leszedni, tépkedni.

Kozmetikumok

Tetoválás után 14 napig a tetovált testtájak nem érintkezhetnek olajtartalmú kozmetikumokkal. Az olaj szükségtelenül sok színt von el a kezelt bőrből. Tisztító és ápoló készítményeknél is nagy körültekintéssel járjunk el. A kozmetikai kezelések, mint a gőzölés, masszázs, szempilla- és szemöldökfestés, szempilla építés (szemtetoválásnál) kerülendők ebben az időszakban.

Smink

Dekorkozmetikumok, mint például ajakrúzs vagy szempilla spirál – a tetovált területtől függően – első héten kerülendők. Elsősorban a lemosásával járó dörzsölés árt a tetoválásnak. Szemöldök és szemhéj tetoválásnál szárazgyógyulás ajánlott, míg ajaktetoválás esetén a szalonunkban kapott ápolókrém használata javasolt.

Összegezve azt gondolom, annyira nem nagy ördöngösség a sminktetoválás elkészülte után egy kicsit odafigyelni, vigyázni annak érdekében, hogy hosszú időn keresztül élvezni lehessen a végeredményt! J

Duró Maresz Sminktetoválás

1999 óta foglalkozom sminktetoválással. Egészségügyi szakmai múlttal rendelkezem, de mindig is közel állt hozzám a szépségipar világa, így vált a sminktetoválás a hivatásommá.

Az elmúlt két évtizedben folyamatosan fejlesztettem magam, rendszeresen részt veszek sminktetováló tréningeken, vendégeimet a legmagasabb színvonalon és minőségben tudom kiszolgálni.

Sminktetoválásaim

Rúzs Szalon – Debrecen

Debrecen
Füredi út 25/B
2 emelet 7-es ajtó

INFORMÁCIÓK

Duró Maresz
Sminktetoválás

Telefon  & E-mail

+36306469297

szalon@ruzsszalon.hu

Tarts
a Rúzs Szalonnal!