The Max őssejtes arckezelés

Kinek ajánlott:

ez a luxus termékcsaláddal történő kezelés feltölti a bőrt növényi őssejtek hatóanyagaival, valamint peptidekkel. Ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek, simítja a ráncokat. Az IMAGE saját fejlesztésű VECTORIZE TECHNOLOGIE-vel bejuttatja a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe, s ott még  48 órán keresztül kifejtik hatásukat. Laza, fáradt, idősödő, ráncos bőrre kiválóan alkalmas.

Kezelés ideje:

50-60 perc

The Max őssejtes arckezelés kezelés menete

   1. Tisztítás: egy növényi őssejtek kivonatát tartalmazó, sav-és szulfátmentes lemosóval.
   2. Peeling: növényi eredetű enzimeket tartalmazó hámlasztó oldattal.
   3. Nyomkodás: ha szükséges.
   4. Masszázs: egy ultrakönnyű, ásványi olajat nem tartalmazó, hidratáló és tápláló növényi olajjal, amelyhez növényi őssejtek kivonatát tartalmazó szérumot is keverünk.
   5. Pakolás: elsődlegesen, egy öregedésgátló peptideket, növényi őssejtek kivonatát, hidratáló anyagokat tartalmazó regeneráló maszkkal, amelybe még több hyaluronsav keverhető, vagy igazodva a bőr állapotához egy hidratáló, anti-aging anyagokkal feltöltött lapmaszk alkalmazásával.
   6. Feszesítés: az alkalmazott szérum és krém keveréke nagy koncentrációban tartalmaz korrigáló peptideket, feszesítő anyagokat, amelyek csökkentik a mimikai ráncokat, támogatják a kollagén termelődését.
   7. Szemkörnyékápolás: a szem körüli bőr típusának, állapotának megfelelő szemkrémmel.
   8. Ajakápolás: avokádó olajban, E-vitaminban, peptidekben bővelkedő ajakápolóval, mely azonnal megnyugtatja, teltebbé teszi az ajkakat.
   9. Védelem: a bőr típusának megfelelő fényvédő egyben hidratáló krém alkalmazása.

   Rúzs Szalon – Debrecen

   Debrecen
   Füredi út 25/B
   2 emelet 7-es ajtó

   INFORMÁCIÓK

   Duró Maresz
   Sminktetoválás

   Telefon  & E-mail

   +36306469297

   szalon@ruzsszalon.hu

   Tarts
   a Rúzs Szalonnal!